Hotel Parco Torre Chia°°°°

ITÁLIE SardinieChia


fotogalerie ITÁLIE Sardinie Chia
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

POBYTOVÁ TAXA

Většina italských letovisek postupně zavádí pobytovou taxu, která není zahrnuta v ceně pobytu. Hradí povinně se při příjezdu v hotovosti. Výši taxy najdete pod ceníkem jednotlivách ubytování v sekci Cena nezahrnuje, v případě, že se v průběhu sezóny výše taxy změní, aktuální výše je uvedena v pokynech k odjezdu.

Cena 32 500 Kč / osoba

K dispozici: přímo u pláže

Poloha: hotel se nachází přímo na malebné písečné pláži na jižním pobřeží Sardinie v Domu de Maria. Nejbližší obchod s potravinami je vzdálen cca 300 - 400 m, město Pula zhruba 20 km, cca 1,5 km menší vesnička Chia.

Vybavenost a služby: Klientům je v hotelu k dispozici recepce, restaurace, koktejlový bar a bar u bazénu, WIFI připojení ve společných prostorách hotelu. V hotelu je možno zajistit pronájem aut, delegát CK Beluga nabídne možnost výletů po ostrově.

Sport a relaxace: v hotelu je k využítí krásné moderní wellness centrum, které je vybavené saunou, relaxační sprchou, tureckými lázněmi, jacuzzi a také posilovnou. K dispozici je velký panoramatický bazén a také fotbalové hřiště, stolní tenis či tenisové kurty. Služby wellness jsou k využití za poplatek na místě. 

Vybavenost pokojů: v komplexu se nachází více než 200 pokojů různých typů. Pokoje mají buď balkon nebo zahrádku či terasu. Každý pokoj je vybaven SAT/TV, trezorem, mini barem, telefonem a klimatizací a fénem. Ke každému 2lůžkovému pokoji náleží 1 slunečník a dvě lehátka v ceně.

Stravování: Soft all inclusiv - snídaně - formou bufetu, oběd, večeře - formou bufetu, nápoje - voda, víno, nealkoholické nápoje a džusy v ceně. Italská a mezinárodní kuchyně s prvky místních specialit.

K vybavení a zázemí hotelu také patří: 2 venkovní tenisové kurty, kurzy aerobiku, půjčovna kol, veslování, tělocvična, plně vybavené lázně, jízda na koni, půjčovna horských kol, venkovní bazén, lekce pilates, vela, sauna, potápění, obchody, výřivá vana, turecké lázně, tenisové kurty, windsurfing, kurzy jógy


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje: 10 nocí se stravou soft all inclusive, letecká doprava Smart Wings, služby delegátky CK BELUGA, zpáteční transfer autobusem z letiště do hotelu, plážový servis (slunečník a 2 lehátka), denní a večerní zábava pro dospělé i děti (v italštině), denní využití sportovních hřišť, pojištění A30 Turista, školení HOBOSOFT.

Cena nezahrnuje: plážové ručníky a osušky (k pronájmu)




CK Beluga na facebooku