DISNEYLAND A DISNEY STUDIOS

FRANCIEPařížPaříž


fotogalerie FRANCIE Paříž Paříž
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

NAKOUKNĚTE S NÁMI DO SVĚTA POHÁDEK...

DISNEYLAND je největší evropský zábavní park a leží jen několik kilometrů od Paříže. Nabízí na 53 zajímavých atrakcí, show a kouzelných setkání s Disney postavičkami. Zážitkem pro malé i velké návštěvníky je průvod pohádkových postaviček: Mickey Mouse, Minnie, medvídek Winnie, kačer Donald, pes Pluto, Pinocchio, piráti z Karibiku, Šípková Růženka, Úžasňákovi, Toy Story, Příšerky s.r.o. a další.

Je rozdělen do 5 částí, nejznámější je část MAIN STREET USA - tato hlavní ulice v parku se spoustou obchůdků a restaurací je součástí malého amerického městečka ze začátku 20. stol. Poznejte atmosféru let, kdy byl Walt Disney ještě malým klukem.

Termín: 24.09.2023 - 28.09.2023 (2 dny v Disney)
Ubytování: Hotel 4*, v blízkosti areálu Disneyland
Stravování: snídaně – formou bufetu

Srdcem a symbolem Disneyland Parku je pohádkový zámek Šípkové Růženky. Po vzoru amerických Disneylandů je zámek obklopen pěti tematickými zeměmi plnými atrakcí a nezapomenutelných zážitků:

Main Street USA – Hlavní ulice Spojených států ve stylu westernového městečka představuje vstupní bránu do zábavního parku. V ulici najdete spoustu restaurací a obchůdků. Na železniční stanici můžete nasednout do vyhlídkového vláčku, který vás proveze celým parkem.

Adventureland – Dobrodružný ostrov nabízí zážitky ve všech čtyřech koutech světa. Vydejte se na pirátskou plavbu s Jackem Sparrowem, na průzkum starobylé ruiny s Indiana Jonesem, na safari v srdci Afriky nebo následujte Aladina kouzelnými uličkami Agrabahu.

Discoveryland – Země objevů je nejnovější částí parku, kde si na své přijdou všichni badatelé. Nejpopulárnější atrakcí je horská dráha Space Mountain: Mission 2, která vás v raketě vystřelí do vesmíru. Dále si zde po boku hrdinů z Toy Story zastřílíte z laserové pistole. Vyzkoušet můžete také ponorku Julese Verna nebo se projet v autech z 50. let.

Fantasyland – Země fantazie je nejstarší částí parku a představuje idylický svět, který si nejvíce užijí nejmenší návštěvníci. Najdete zde úplně nejoblíbenější atrakci pařížského Disneylandu – Small World (Malý svět), kde se svezete lodičkou světem plným pohádkových figurek. Společně s Petrem Panem se pak proletíte z Londýna až do Země Nezemě, nebo se můžete projet v čajových šálcích z Alenky z Říši divů. Právě tady potkáte oblíbené dětské postavičky jako Medvídek Pú, Popelka, Mickey Mouse, Minnií a další.

Frontierland (Pohraniční země) vás přenese na divoký západ do společnosti kovbojů a indiánů. Dominantou je horská dráha Big Thunder Mountain. Malé návštěvníky nadchne indiánská vesnička ve stylu pohádky o princezně Pocahontas a pro ty, kdo mají pro strach uděláno, je tady strašidelný dům.

Walt Disney Studios Park je druhým komplexem Disneyland a svým návštěvníkům umožňuje nahlédnout do zákulisí filmů a práce filmových tvůrců. Dozvíte se tady například, jak vzniká animovaný film nebo jak se tvoří filmové efekty. Na vlastní oči uvidíte výkony kaskadérů v hořících autech a svezete se po horské dráze inspirované příběhem Hledá se Nemo. Odvážnější povahy si na atrakci Twilight Zone vyzkouší, jaké je to padat výtahem ze 13. patra a je tu pro ně také nejrychlejší horská dráha obou parků – Rock ´n´Rollercoaster dosahující rychlosti až 97 km/h.


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

V ceně: autobusová doprava, 2x nocleh se snídaní, 2-denní vstupné do Disneylandu a Disney Studios, pobytová taxa, průvodce




CK Beluga na facebooku