fotogalerie SLOVINSKO SLOVINSKÉ POBŘEŽÍ Portorož
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

HOTEL PŘÍMO U PLÁŽE!

Dítě od 1,9 let zdarma

K dispozici: přímo u pláže, rodinná dovolená

Poloha: hotelový resort je situován mezi známými letovisky Potrorož a Piran, přímo u privátní pláže a malebného přístavu. Nákupní možnosti jsou přímo v resortu nebo v 1,5 km vzdáleném centru letoviska Portorož, které je pohodlně dostupné místní dopravou nebo příjemnou procházkou (obchody, restaurace, kavárny, historické památky, půjčovny automobilů a jízdních kol, turistické atrakce).

Vybavení hotelu: klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, výtahy, hlavní restaurace, 4 a la carte restaurace (středomořská, grilované speciality, rybí, mezinárodní), internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (za poplatek), kavárna, společenská místnost se satelitní TV, dětský koutek, herna, úschovna zavazadel, půjčovna jízdních kol, wellness centrum, masážní salón, kasino, vnitřní vyhřívaný bazén, velký venkovní bazén s dětskou částí, vodní park (pro hosty hotelu vstup zdarma), dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, sportoviště a parkoviště.

Vybavení pokoje: prostorné 2-lůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, rádiem, kabelovou TV, minibarem a balkonem s výhledem na přístav. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek. Za příplatek také rodinné pokoje, kde jsou až 2 děti do 11,9 let zdarma při obsazenosti 2 dospělých osob.

Stravování: polopenze - snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v hotelové restauraci. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně.


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje:počet nocí dle ceníku s polopenzí

Příplatky: plná penze 15 EUR / den, dospělý na přistýlce 40 EUR / noc




CK Beluga na facebooku